Qui som?
Home » Qui som?
SOBRE NOSALTREs

Centre d’Escolta Sant Camil de Tarragona

qui

El CESC té com a objectiu ajudar a aquelles persones que transiten per una situació de crisi en la seva vida, ja sigui a persones amb un familiar conegut, situacions de duel per falliment, soledat, pèrdues importants ... ). 

Es tracta d’un servei totalment anònim i gratuït que ofereix acompanyament emocional a qui ho sol·licita, un espai que permetrà expressar amb llibertat tot allò que pensin i sentin i que contribuirà a evitar que es cronifiquin estats de patiment, així com a prevenir patologies.

L’acompanyament es pot realitzar de forma individual, així com en grups d’ajuda mútua.

A causa de la situació actual de pandèmia estem duent a terme acompanyaments telefònics i també en vídeo trucades per Zoom. En alguns contactes personals que es fan s'observen totes les mesures de distància personal, ús de mascareta i mesures d’higiene establertes.

com treballem

T'acompanyem professionalment des del voluntariat

Treballem en equip

La/es persona/es que sol·licitin acompanyament seran ateses per un membre del nostre equip, que són especialistes en relacions d'ajuda i counselling.

Fem Escolta Activa

Les sessions de "Escolta" no són sessions de teràpia: els nostres Voluntaris estan formats per acompanyar a la pèrdua, ara bé, en cap cas fan el paper de psicòlegs o psiquiatres, encara que algun d'ells ho puguin ser professionalment. El counselling és una eina de restauració de la persona basada en la relació d'ajuda entre dues persones establint un vincle en el qual un és el ajudat (Sofrent) i l'altre ajudant (Escolta) en el marc de l'acceptació incondicional, l'empatia i l'autenticitat. No es jutja, no es valora, no es donen consells: s'acompanya des de la Escolta Activa.

Acompanyem

El counselling l’entenem com un acompanyament basat en el diàleg que facilitarà aclarir enfocaments i decisions i que contribuirà a l'equilibri emocional del sofrent explorant els seus propis recursos.

L'acompanyament en la pèrdua contribuirà a l'autoconeixement i exploració d'alternatives saludables en un marc de respecte, comprensió i confidencialitat.

parlant
L'equip cesc

Voluntaris per l'acompanyament i l'escolta

Chelo_Bosch_Braña
Chelo Bosch

Directora del centre

VictòriaGarciaMassip
Victoria García

Responsable de formació

German_López_Cortacans2
German López

Administrador

JavierÁlvarez
Javier Alvarez

Moderador